OM UTSTÄLLNINGEN

AOTB_SEOUL_©Photo_by_Robin_Kim_47.jpg

Välkommen till en värld full av magi, fantasi och nostalgi!

Med 1 miljon lego
bitar, 80 fullstora magiska skulpturer och modeller samt ett kreativt rum för såväl vuxna som barn. Nu kommer världsutställningen The Art of the Brick till Linköping, premiär den 10 maj på Saab Arena. Bered dig på att bli imponerad, fantasin har inga gränser!


Utställningen är byggd av, New York baserade, konstnären Nathan Sawaya. LEGO
® har aldrig tidigare varit synonymt med konst, men Nathan Sawayas skulpturer är högteknologiska och visar hans hängivenhet i skala och färg. En passion som omvandlar vardagens leksaker, för miljontals människor, till mästerverk.

Som de flesta barn började Nathan Sawaya leka med LEGO i en ung ålder. Men i motsats till de flesta barn slutade Nathan aldrig att bygga, skapa och utforska sin egen fantasi. Han har lyckats förvandla den ikoniska LEGO-biten till modern konst och förädlat byggnadsleken till inspirerande och tankeväckande skulpturer.

Lego – en favorit för barn och vuxna
I slutet av utställningen får hela familjen upptäcka sina byggkunskaper. Färgglada och mångsidiga LEGO-bitar väntar på att få liv. Här blir föräldrarna garanterat nostalgiska och barnen lekfullt engagerade. 

Välkomna till utställningen The Art of the Brick
– ett oförglömligt minne för hela familjen.

Utställningen pågår under perioden 10 maj-12 augusti.